Pretraživanje
Moj račun
Košarica
Pretraživanje
Moj račun
Košarica
[pbf_wc]

Coccolle Ravello 3u1 kolica - bež, 15586

2.099,00 kn

SKU:

15586

Opis

Modularna kolica Coccolle Ravello dizajnirana su kako bi zadovoljila potrebe svih roditelja kojima nedostaje prostora ili koji žele jednostavna za korištenje i izuzetno kompaktna kolica za novorođenčad. Kolica se sastoje od svjetlocrnog okvira od eloksiranog aluminija, konvertibilne jedinice koja se može pretvoriti iz dječjih kolica u sportsku jedinicu i obrnuto u samo nekoliko pokreta i savršene košarice za vožnju automobilom.

Lagani okvir izrađen je od aluminija, sigurnog materijala koji daje osamu i jednostavnu uporabu jer je jak metal koji traje dugo. Njegova težina ne prelazi 6 kg, zbog čega se njime lako rukuje. Maksimalna težina koju može izdržati je 15 kg. Sklapanje se može izvršiti pomoću transformabilne jedinice na okviru. Ručka i branik presvučeni su ekološkom kožom, elementom koji ne samo da daje udobnost, već i daje poseban izgled kolicima Ravello.

Kolica se mogu koristiti od rođenja i dolaze opremljena udobnim madracem koji može pokriti sigurnosni pojas u 5 točaka. Kako dijete raste postaje sportska jedinica brzim pričvršćivanjem 3 pojasa. U sportskom načinu postoje 3 ležeća položaja na stražnjoj strani kojima se može pristupiti istovremenim pritiskom na bočne tipke. Nakon dobi od 6 mjeseci ili nakon što beba može sjediti sama, upotreba pojasa je obavezna. Nadstrešnica ima UV zaštitu.

Coccolle Ravello opremljen je kotačima velikih dimenzija izrađenim od PU legure, materijala koji se ne lomi i ispuhuje bez obzira na teren na kojem se koristi. Kotači su opremljeni štitnicima sa stražnje i s prednje strane, čime se sprječavaju neizbježni udarci koji nastaju kada se kolica gurnu na hrapavo ili neravno tlo. Prostrana košarica nudi vam dovoljno prostora za sve neophodne stvari.

Košara za automobil dizajnirana je za upotrebu od novorođenčeta do težine do 13 kg. Može se koristiti na okviru kolica uz pomoć priloženih adaptera, samo prema roditelju. U automobilu je dopušteno koristiti košaru samo leđima prema smjeru vožnje. Pričvršćivanje u automobilu vrši se uz pomoć pojasa automobila u 3 točke. Kako bi se zajamčila maksimalna sigurnost, potrebno je trajno koristiti pojas automobila i pravilno pričvršćivanje u automobilu, prema priručniku s uputama.

Ključne karakteristike:

– Lagani aluminijski okvir

– Kompaktno preklapanje s promjenjivom jedinicom po okviru

– Prostrana dječja kolica s madracem za novorođenče

– Brza i laka transformacija iz dječjih kolica u sportsku jedinicu

– 3 položaja za podešavanje (sportski način)

– Velika nadstrešnica sa UV zaštitom

– Veliki PU kotači, prikladni za svaki teren, izdržljivi i s fleksibilnim štitnicima

– Velika košara

– Opremljen držačem za boce

– Opremljen naslonom za noge

– Košara za automobile odobrena R44 / 04, može se koristiti u automobilu i na kolicima do težine do 13 kg.

TEHNIČKI PODACI

 

Brand

Coccolle

Izdvojeni proizvodi

×
×

Košarica